uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Stichting oase hoensbroek

Stichting oase hoensbroek

Hoensbroek, Limburg    (waar ligt Hoensbroek?)

5909 keer bekeken

Algemene informatie
Medio 2003 is de Stichting Oase opgericht door Leon Prevoo. Aanleiding hiervoor waren de ervaringen binnen het gezin Prevoo nadat zoon Björn als gevolg van een verkeersongeluk in 1998 blijvend ernstig letsel had opgelopen. Na de revalidatieperiode bleken de bestaande mogelijkheden onvoldoende om een sociaal isolement te voorkomen. Om in de leemte te voorzien is door Leon Prevoo de Stichting Oase opgericht.

Stichting Oase heeft als doel kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening aan te bieden aan jongvolwassen mensen met een beperking. Ontwikkelingen binnen de samenleving, de arbeidsmarkt, het (beroeps)onderwijs en de zorg zetten ons ertoe aan om steeds meer en sneller te anticiperen op veranderingen van vraag en aanbod. De zorgsector wordt een zorgmarkt waarin deze ontwikkeling duidelijk merkbaar is. Dit vereist een management dat enerzijds gericht is op de vragen en behoeften van cliënten, en anderzijds rekening houdt met de ontwikkelingen in deze zorgmarkt. Uitgangspunt is het duurzaam aanbieden van kwaliteit in de zorg- en dienstverlening, in de eerste plaats voor de cliënten, maar ook in de samenwerking met andere zorginstellingen en verwijzers.

Speerpunt binnen het beleid van Stichting Oase is dan ook de continue kwaliteitsverbetering, zowel van de organisatie als van de mensen die de zorg verlenen. Noodzakelijk hiervoor is het aantrekken en inzetten van professionals in zorg- en dienstverlening. Professionals die rekening houden met de beperkingen van de cliënten maar toch vooral de focus leggen op de mogelijkheden van deze jongvolwassen mensen. Niet de beperking staat centraal, maar het benutten van mogelijkheden. Mondigheid en zelfsturing zijn hierbij sleutelwoorden. Dat houdt in dat de zorg- en dienstverlening afgestemd is op de persoonlijke groei- en ontwikkelingsmogelijkheden van de cliënten.


Website: www.stichtingoase.com
Telefoon: 045-5280 280
Kantooradres: Koestraat 87 - 6431 XL - Hoensbroek.

Specialisatie
Begeleiding, Behandeling.

Stichting oase hoensbroek  Stichting
Stichting oase hoensbroek  Vrijwilliger!

 
pagina terug

 

Contact:

Stichting Oase

045 5280 280
www.stichtingoase.com

Koestraat 87
6431 XL
Hoensbroek

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland