uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Thuiszorg bij u in debuurt

Thuiszorg bij u in debuurt

Amsterdam - Duivendrecht, Noord-Holland

487 keer bekeken

Algemene informatie
Ambrace Zorg is een organisatie met veel ervaring binnen de thuiszorg, waarbij uw wensen als onze cliënt vooropstaan. Onze zorgteams zijn klein en bestaan uit vaste medewerkers en u heeft een vast aanspreekpunt op kantoor. Wij staan voor professionaliteit, betrouwbaarheid en tevredenheid. U wens is ons uitgangspunt.
Ambrace Zorg onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening. De continuïteit in hulpverlening door Ambrace Zorg is voor cliënten, maar ook voor veel gemeenten een belangrijke reden om gebruik te maken van de dienstverlening van Ambrace Zorg.
Zorg en aandacht voor de cliënt staan bij Ambrace Zorg voorop. De wensen en gewoonten van de cliënt vormen het uitgangspunt bij het verrichten van de werkzaamheden.

Ambrace Zorg is een wijkgerichte organisatie, waarbij de kleinschaligheid in de wijk zichtbaar blijft. Iedereen even belangrijk is en elk individu zich bewust is van zijn bijdrage voor de organisatie. De organisatie geeft vertrouwen aan haar cliënten en medewerkers. Flexibiliteit, persoonlijke aandacht en kennis van de zorgvrager maken het dat de cliënt sneller open staat voor het ontvangen van de zorg. Er ontstaat meer begrip en een hoge mate van tevredenheid.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze cliënten tevreden zijn en ondanks hun (tijdelijke) zorgvraag, hun eigen leven kunnen blijven leiden en hier samen met hun naasten de regie over kunnen blijven voeren. Kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze zorgverlening:

 Verpleging en verzorging
 Begeleiding
 Nachtzorg op route
 Palliatieve zorg
 Mantelzorg ondersteuning
 24-uurs zorg
 Huishoudelijke zorg
 Maatschappelijke zorg en dienstverlening
 Ambulante begeleiding

Waarom Ambrace Zorg?:

 Geen wachtlijst
 Heeft tijd voor u
 Kleine vaste team
 Professionele zorgverleners
 Zorg met respect voor aandacht
 Zorg in uw eigen vertrouwde omgeving
 Bied meet dan zorg alleen
 Uitstekende referenties

Specialisatie
Begeleiding, Verpleging, Persoonlijke verzorging, Huishoudelijke verzorging.

Thuiszorg bij u in debuurt  Stichting

 
pagina terug

 

Contact:

Ambrace Zorg

020-2371795
www.ambracezorg.nl

Van der Madeweg 20-C
1114 AM
Amsterdam - Duivendrecht

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland