uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Training voorbehouden handelingen

Training voorbehouden handelingen

Maastricht, Limburg    (waar ligt Maastricht?)

7369 keer bekeken

Algemene informatie
TRAININGSTRAJECT

Het trainingstraject bestaat uit 6 modules van 1 dagdeel ( = 4 uur ). Deze modules betreffen de “Voorbehouden – en risicovolle handelingen noodzakelijk om geaccrediteerd te blijven voor de Wet BIG. De modules worden zo opgezet dat de deelnemers steeds de juiste trainingen volgen en zo aan de eisen van de Wet BIG kunnen blijven voldoen. De training levert dan ook geaccrediteerde punten op.
Tijdens de trainingen wordt aandacht besteedt aan de kennis over de handeling, de technieken, het doel, de anatomie, de risico\\\\\\\'s, voor- en nazorg en eventuele complicaties. Er zal ruimschoots aandacht worden besteed aan klantvriendelijkheid en bejegening binnen de context van de voorbehouden en risicovolle handelingen. Er wordt aandacht besteed aan de theorie echter de praktijk staat voorop.
De trainingsbijeenkomsten zijn interactief, praktijkgericht en de individuele ervaringen van de deelnemers spelen een belangrijke rol. De trainingen zijn daarom nooit standaard maar gaan in op de wensen en behoeften van de deelnemers.
Voor aanvang van de trainingen ontvangen de deelnemers een syllabus en kunnen zij van te voren vragen en/of opmerkingen mededelen aan de trainer en deze zal deze vragen en opmerkingen meenemen in de training.

Meer informatie: http://www.pgbmatch.nl/nl/hulpverleners/4-verpleegkundige_verzorgende

Specialisatie
Begeleiding, Verpleging, Persoonlijke verzorging.

Training voorbehouden handelingen  Organisatie (Kvk nummer: 14109158)
Training voorbehouden handelingen  Lid van: BTN

 
pagina terug

 

Contact:

PGBmatch

043 - 3218575
www.pgbmatch.nl

Tongerseplein 19a
6211 LW
Maastricht

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland