uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Transfer zorg en begeleiding

Transfer zorg en begeleiding

Groningen, Groningen    (waar ligt Groningen?)

4207 keer bekeken

Algemene informatie
Transfer Zorg & Begeleiding is een kleine organisatie die een jarenlange ervaring heeft in de begeleiding van kinderen en volwassen met diverse hulpvragen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dit zorgt ervoor dat wij de juiste zorg kunnen bieden die u nodig heeft.
Transfer werkt samen met orthopedagogen en sociaal pedagogisch hulpverleners en verpleegkundigen. Wij bieden gespecialiseerde begeleiding op het gebied van o.a. autisme, ADHD, PDD-Nos, gedragsproblematiek en aan mensen met een licht verstandelijke handicap. Probleemgebieden kunnen onder ander zijn: sociale redzaamheid, probleemgedrag en psychisch functioneren.
Als uw kind veel extra aandacht nodig heeft, bijvoorbeeld vanwege een autistisch spectrum stoornis (ASS) of ADHD, kan het van belang zijn dat u de zorg af en toe even uit handen kunt geven. Zodat u zelf tot rust kunt komen, nieuwe energie kunt opdoen, of wat extra aandacht kunt besteden aan de andere kinderen in het gezin. Met gespecialiseerde begeleiding van Transfer heeft u een gespecialiseerde oppas in huis. We bezorgen niet alleen u een paar ontspannen uurtjes, maar ook uw kind(eren). We gaan er bijvoorbeeld samen op uit, of maken het thuis gezellig met leuke activiteiten. Verder bieden wij weekenden en midweken aan. Door zo’n adempauze in te lassen, kunt u de zorg voor uw kind weer beter aan.
Wij kunnen op vaste dagen ondersteuning te bieden in de thuissituatie door gespecialiseerde begeleiding. U als budgethouder van het PGB koopt de zorg in die u nodig heeft. Tevens is er de mogelijkheden om een heel traject aan te gaan, waarin coaching en ondersteuning centraal staat, met als doel om u als ouder of voogd meer mogelijkheden te bieden. We verbeteren hiermee de kwaliteit van leven en vergroten het sociale netwerk. Alles om het voor de cliënt beter te laten verlopen met als resultaat meer rust, duidelijkheid en regelmaat.

Specialisatie
Begeleiding, Verblijf.

Transfer zorg en begeleiding  Organisatie

Opleiding & ervaring
WO Psychologie
Sinds 1994 actief

Prijs en beschikbaarheids informatie
op aanvraag

 
pagina terug

 

Contact:

Transfer Zorg en Begeleiding

0503123698
www.transferzorg.com

Jan van der Zeestraat 10
9744 AJ
Groningen

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland