uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Uniqlick zodat thuis weer thuis kan zijn

Uniqlick zodat thuis weer thuis kan zijn

Valkenswaard, Noord-brabant    (waar ligt Valkenswaard?)

2487 keer bekeken

Algemene informatie
Wat doet u als uw kind gedrag vertoont waar u geen grip op heeft? Soms kan het noodzakelijk zijn om hierin sturing te krijgen. Mocht u niet (meer) weten hoe u uw kind kan bereiken, met de handen in het haar zit en (mogelijk) met de gedachte rondloopt om hulp in te schakelen. Aarzel niet en denk aan UniQlick!
UniQlick kan u helpen het gedrag van uw kind te begrijpen, om te gaan met woede aanvallen, handvatten geven om het gedrag om te buigen, duidelijkheid geven aan de vraag achter de vraag, structuur geven aan de dag, etc.
Onze visie:
Kinderen horen zo lang mogelijk thuis te wonen, bij hun ouders/verzorgers. Dit kan door verschillende omstandigheden zwaar zijn. Ieder kind moet de mogelijkheid krijgen en hebben om kind te zijn, maar ook om zich begrepen te voelen.
Wij komen naar u toe, luisteren, kunnen raad en tips geven. We nemen u serieus en we proberen met elkaar tot een plan te komen waar iedereen zich prettig bij voelt.
Thuis moet weer een thuis worden en daar kan UniQlick u een handje bij helpen.

Specialisatie
Verpleging, Begeleiding.

Uniqlick zodat thuis weer thuis kan zijn  Zelfstandig bureau

Opleiding & ervaring
BIG geregistreerde verpleegkundige, autisme specialist, contact/belevingsclown, de handpop als pedagogisch hulpmiddel. meer dan 15 jaar ervaring in de gehandicaptenzorg, ervaring als ondersteuning bij scholen.

 
pagina terug

 

Contact:

UniQlick

0628657783
www.uniqlick.nl

Victordal 17
5551CP
Valkenswaard

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland