uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Verpleegkundige uw vertrouwde gezicht

Verpleegkundige uw vertrouwde gezicht

Wervershoof, Noord-holland    (waar ligt Wervershoof?)

2769 keer bekeken

Algemene informatie
Gediplomeerde verpleegkundige met ervaring op veel gebieden biedt zich aan. Mijn naam is Marjolein en ik ben 26 jaar. Zorg bieden in de vertrouwde omgeving van de cliënt vind ik zeer waardevol. Ik bied professionele zorg en/of begeleiding op maat, afgestemd op de wensen van de cliënt. Hierbij wil ik de cliënt tot dienst zijn met raad en daad.
Ik verricht diverse werkzaamheden uiteenlopend van complexe verpleegkundige handelingen tot eenvoudige huishoudelijke taken. Tevens heb ik ervaring opgedaan in het organiseren van de PGB administratie.
Mijn deskundigheid houd ik bij door scholing en ben dus ook BIG geregistreerd.
Ik ben flexibel inzetbaar. Vaste dagen en/of losse afspraken zijn allemaal mogelijk. Ook 24-uurszorg behoort tot de mogelijkheden. Ik ben in het bezit van een auto die ik ten dienste van cliënten gebruik voor begeleiding naar diverse bestemmingen
Vanaf 2004 werk ik in de zorg en heb ik op verschillende werkvlakken ervaring opgedaan. Heb toen eerst mijn verzorgende Ig diploma behaald en daarna heb ik diploma verpleegkunde in ontvangst mogen nemen. Ik heb ervaring binnen alle mogelijke takken van het verpleegkundig vak. Ik werk nu als persoonlijk begeleidster op een instelling voor mensen met een verstandelijke en psychische beperking. Sinds 2010 werk ik ook als ZZPer in de wijkverpleging en doe dit met veel plezier.
Verder vind ik nauwkeurige zorgverlening erg belangrijk en ben ik een spontane meid die sterk in haar schoenen staat en die zeker een luisterend oor is mbt haar zorgvragers.
Zoekt u een begeleidster/verpleegkundige voor uw kind, familielid of voor u zelf? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik ben bekend met het aanvragen van zorgzwaarte pakketten bij het CIZ en werk met zorgplannen. Schroom niet om mij te mailen, ik sta open voor al uw vragen. Wie weet tot ziens!

Specialisatie
Persoonlijke verzorging, Verpleging, Begeleiding.

Verpleegkundige uw vertrouwde gezicht  Particulier

Opleiding & ervaring
Verpleegkundige
BIG geregistreerd
VOG aanwezig
Ruim 10 jaar ervaring

 
pagina terug

 

Contact:

Marjolein1693 DG
Wervershoof

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland