uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: We do care

We do care

Maarssen, Utrecht    (waar ligt Maarssen?)

4851 keer bekeken

Algemene informatie
SammaSamma biedt meer dan zorg. Wij zijn een collectief van zelfstandige hulpverleners die begeleiding en ondersteuning bieden aan iedereen die zorg nodig heeft. Maar dan zorg met net wat meer. Zorg op maat waarbij een persoonlijke benadering voorop staat. Door onze kennis en ervaring te bundelen, kunnen we flexibel op verschillende gebieden van zorg deskundigheid bieden. Onze hoog opgeleide hulpverleners zijn gelijkwaardige gesprekspartners die ook hun ervaring en kennis op andere gebieden meenemen.

Specialisatie
Begeleiding, Verpleging, Persoonlijke verzorging, Huishoudelijke verzorging.

We do care  Zelfstandig bureau

Opleiding & ervaring
SammaSamma is een zakelijk collectief en bestaat uit een vaste groep zelfstandige hulpverleners uit verschillende zorgdisciplines. Wij hebben onze krachten gebundeld zodat we u flexibel te dienst kunnen zijn. Voor ieder zorgvraag kent SammaSamma de juiste persoon. Daarnaast hebben we veel extra’s te bieden doordat we allemaal naast de zorg ook nog op een ander gebied ervaren of geschoold zijn.

Prijs en beschikbaarheids informatie
SammaSamma is flexibel. In tegenstelling tot de reguliere zorg zijn wij geen strak vastliggende organisatie, we passen ons aan onze klant aan in plaats van andersom. Daarom werken we nauw samen met onze klant en de direct betrokkenen. Ook beslist u zelf hoelang u ons wilt inschakelen. Precies zoals het u past.

 
pagina terug

 

Contact:

Sammasamma

06-21243121
sammasamma.nl


3607KK
Maarssen

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland