uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Welkom bij ted

Welkom bij ted

Wommels, Friesland    (waar ligt Wommels?)

5243 keer bekeken

Algemene informatie
TED biedt zaterdagbegeleiding voor kinderen met autisme in Wommels. TED staat voor plezier, begrip en creatief bezig zijn.

Achter de naam TED zitten Rebecca en Nynke. Twee gemotiveerde vrouwen die elkaar in het werkveld zijn tegenkomen. Beide met de wens om een plek te creëren waar kinderen met autisme zich thuis en welkom voelen. Deze wens willen we met TED in vervulling laten gaan.

We willen de kinderen de gelegenheid bieden te ontdekken waarin zij hun talenten kunnen gebruiken. Daarnaast richten wij ons ook op het thema ‘handelen binnen de maatschappij’. Hierbij denken we aan kleine alle dagelijkse handelingen die je in een paar handige stappen zelfstandig kan doen. TED is een plek waar je elkaar kan ontmoeten in een gezellige sfeer waar begrip en tijd is, waarin ieder kind zichzelf mag zijn en de begeleiding persoonlijk is.

Tot zien bij TED!

Met vriendelijke groet,
Rebecca en Nynke

Specialisatie
Begeleiding.

Welkom bij ted  Particulier
Welkom bij ted  Zorgverlener van de week, in week 03 (2014)

Opleiding & ervaring
SPW 4
Creatieve therapie drama

Rebecca en Nynke hebben allebei verschillende ervaringen opgedaan in het werken met kinderen met een speciale hulpvraag.

Prijs en beschikbaarheids informatie
TED biedt zaterdagbegeleiding aan kinderen van 7 t/m 10 jaar. De begeleiding duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

 
pagina terug

 

Contact:

TED

0622249272
www.welkombijted.nl

Ljurk 15
8731 DJ
Wommels

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland