uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Welzijnscentrum aurelia

Welzijnscentrum aurelia

Nieuwkuijk, Noord-brabant    (waar ligt Nieuwkuijk?)

5235 keer bekeken

Algemene informatie
De diagnose Autisme Spectrum Stoornis (ASS) roept vaak veel vragen en zorgen op. Autisme is een complexe stoornis waardoor de ontwikkeling anders loopt dan bij anderen. De informatie die binnenkomt wordt op een andere manier verwerkt. Op sommige gebieden ontwikkelen zij zich langzamer, op andere gebieden lijken ze hun leeftijdgenoten ver vooruit.

Ieder mens is anders.

Ook autisme uit zich bij iedereen anders. Er is dan ook geen standaardaanpak. Onze begeleiding wordt aangepast aan de persoon en de situatie. De ontwikkeling van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid hebben een hoge prioriteit.

Wij bieden begeleiding aan kinderen en volwassenen met klassiek autisme, PDD-NOS, Aspersyndroom, ADHD, ADD, NLD, MCDD, ODD, OCD en Gilles de la Tourette. De begeleiding kan bestaan uit: begeleiding thuis, begeleiding op school, inzichtgevende gesprekken, het leren gebruiken van ondersteunende materialen, sociale vaardigheidstrainingen, dagbesteding en weekend (logeer) opvang. Deze begeleiding kan betaald worden uit het PGB (persoonsgebonden budget), dan is het wel noodzakelijk om een diagnose te hebben waardoor u recht hebt op PGB. Dit kunt u verkrijgen via Bureau Jeugdzorg of via het CIZ.

Specialisatie
Verblijf, Begeleiding.

Welzijnscentrum aurelia  Zelfstandig bureau (Kvk nummer: 17227376)

Opleiding & ervaring
Pedagogiek, Sociaal Pedagogisch Werk (SPW-4)

 
pagina terug

 

Contact:

Welzijnscentrum Aurelia

0628258228
www.praktijkaurelia.nl

Nieuwkuijksestraat 159
5253AG
Nieuwkuijk

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland