uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Wns zorgbureau

Wns zorgbureau

Haarlem, Noord-holland    (waar ligt Haarlem?)

8819 keer bekeken

Algemene informatie
W&S zorgbureau is een particuliere thuiszorgorganisatie die thuiszorg levert in de regio Haarlem / Haarlemmermeer.
Hoewel het nog een jong bedrijf is, gestart per 1 juli 2007, heeft W&S al een aantal belangrijke kenmerken ontwikkelt waarmee zij zich onderscheidt van de grotere organisaties.
Want, het mag duidelijk zijn, kreten als �zorg op maat� en �zorg zoals u wenst� , �op tijden dat het u uitkomt� worden standaard gebruikt, maar helaas toch ook maar al te vaak misbruikt.

W&S laat zien dat deze uitspraken echt wel inhoud kunnen hebben, en ook moeten hebben! Thuiszorg betekent voor W&S dan ook zorg bij u thuis, zoals thuiszorg bedoeld is. De zorgverleners zijn te gast in uw huis, om u te ondersteunen, te verzorgen en/of te verplegen, op een manier waarop u zich ook daadwerkelijk gewoon thuis kunt blijven voelen.

De zorg die W&S levert is op particuliere basis, dit betekent dat u de zorg zelf betaald, maar in veruit de meeste situaties komt u in aanmerking voor een Persoons Gebonden Budget.
Dit zgn PGB is aan te vragen bij het CIZ, Centrum Indicatiestelling Zorg.

Weet u niet precies wat dit inhoudt, of hoe u dit kunt regelen dan kunt u, vanzelfsprekend geheel vrijblijvend, contact opnemen met W&S Zorgbureau voor uitgebreide informatie.

Specialisatie
Begeleiding, Verpleging, Persoonlijke verzorging.

Wns zorgbureau  Zelfstandig bureau (Kvk nummer: 34277592)
Wns zorgbureau  Lid van: Actiz

 
pagina terug

 

Contact:

W&S zorgbureau

06-53230680
www.wnszorgbureau.nl

Pascalstraat 17
2014 KZ
Haarlem

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland