uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Woonplekken binnen fijn wooninitiatief beschikbaar

Woonplekken binnen fijn wooninitiatief beschikbaar

St. Oedenrode, Noord-brabant    (waar ligt St. Oedenrode?)

10373 keer bekeken

Algemene informatie
Over Stichting Wooninitiatief Kamille
Wooninitiatief Kamille is een huis in Sint oedenrode voor mensen met een verstandelijke beperking waar oprechte betrokkenheid, deskundigheid en Brabantse gemoedelijkheid voorop staan. Het huis bestaat uit drie grote aaneen geschakelde woningen waar wij als zorgondernemers met onze kinderen in een van de woningen wonen. Hierdoor kunnen we de aanwezigheid en betrokkenheid bieden waar wij van zijn overtuigd.

Er zijn nog woonplekken beschikbaar voor mensen met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking die niet rolstoelgebonden zijn.

Er wordt vanuit een kleinschalig hecht team 24-uurs zorg geboden waarin wij als zorgondernemers een groot deel meewerken. Tijdens ochtenden, avonden en een groot deel van de weekenddagen wordt er met tweeën gewerkt en in de nacht is er altijd een slaapdienst aanwezig.

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een woonplek waar je echt thuis kunt zijn dan ben je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen! Heb je interesse? Stuur dan een bericht via uwzorgverlener.nl of Facebook om een afspraak te maken.

Specialisatie
Huishoudelijke verzorging, Persoonlijke verzorging, Verpleging, Begeleiding, Verblijf.

Woonplekken binnen fijn wooninitiatief beschikbaar  Stichting
Woonplekken binnen fijn wooninitiatief beschikbaar  Zorgverlener van de week, in week 10 (2016)

Opleiding & ervaring
Al onze medewerkers hebben naast hun opleiding in de zorg op niveau 3, 4 en 5 ruime werkervaring met mensen met een verstandelijke beperking.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Binnen ons wooninitiatief zijn wonen en zorg gescheiden: huur, vaste lasten en voedingskosten worden maandelijks betaald van het eigen salaris of de uitkering en de zorg- en begeleidingskosten worden betaald vanuit het pgb.

 
pagina terug

 

Contact:

Marieke van Wanrooij / wooninitiatief Kamille

06 19639663

Kamille 17
5491 KT
St. Oedenrode

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland