uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Zeeuws pgb bureau - zorg op maat

Zeeuws pgb bureau - zorg op maat

Vlissingen, Zeeland    (waar ligt Vlissingen?)

9199 keer bekeken

Algemene informatie
Zorg op maat.

Het Zeeuws PGB Bureau is een initiatief voor mensen met een PGB op Zeeuwse bodem.

In samenwerking met verschillende zorgaanbieders beschikken wij over een team van gekwalificeerde en gespecialiseerde mensen en kunnen wij de juiste zorg bieden. Uiteraard stemmen wij met u af welke zorg u nodig heeft, zodat wij samen een zo optimaal mogelijke invulling kunnen geven aan uw PGB.

Het invullen en afhandelen van een PGB brengt vaak veel vragen met zich mee. Wij kunnen U met onze ervaring, kennis en expertise hiermee van dienst zijn. Wij vinden het net als u belangrijk dat er een klik is tussen de u en de zorgverlener. In een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek gaan wij in op de vragen die u heeft en zoeken samen met u de juiste zorgverlener.

Wilt U meer informatie of er voor uw situatie een mogelijkheid is, dan kunt u een berichtje sturen. Wij zullen z.s.m. reageren. Daarnaast kunt u ook een kosteloos en vrijblijvend gesprek aanvragen. Wij zijn u graag van dienst.

Specialisatie
Verblijf, Re´ntegratie, Behandeling, Begeleiding, Verpleging, Persoonlijke verzorging, Huishoudelijke verzorging.

Zeeuws pgb bureau - zorg op maat  Zelfstandig bureau

 
pagina terug

 

Contact:

Zeeuws PGB Bureau

0118 - 413 010 / 06 - 57 555 961

Industrieweg 1A
4382 NA
Vlissingen

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland