uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Zit je in groep 8 start goed in de brugklas

Zit je in groep 8 start goed in de brugklas

Wanroij, Noord-brabant    (waar ligt Wanroij?)

83 keer bekeken

Algemene informatie
Leren is complex. Uit onderzoek blijkt steeds opnieuw dat welbevinden, inspiratie, een gevoel van competentie en ‘goed in je vel zitten’ minstens zo belangrijk zijn voor goede leerprestaties dan kennis alleen. Ondanks hun inzet valt het leren veel kinderen in de brugklas tegen.
Voor deze jongens en meiden is het belangrijk dat zij leren hoe te leren. Zodat de overstap van basisschool naar middelbare school soepel verloopt. De ‘Ik leer leren’ training biedt slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. Hier ontdekken kinderen alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren.
De ‘Ik leer leren’ training wordt gegeven in groepjes van 4 tot 8 kinderen, maar kan ook individueel. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Iedere bijeenkomst heeft een eigen thema en kent een vaste structuur waarin rust en activiteiten elkaar afwisselen. Samen ontdekken de kinderen met de gecertificeerde ‘Ik leer leren’ trainer hun persoonlijke leerstrategie. Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met een eigen leerplan met helpende acties. Zo wordt leren niet alleen gemakkelijker maar ook leuker.
De training is niet alleen geschikt voor kinderen uit groep 8 ter voorbereiding op de middelbare school. Ook kinderen in het voortgezet onderwijs die op een of andere manier vastlopen, hebben veel profijt van de training.
Ervaringen van een ouder van een deelnemer: “De training is laagdrempelig en was goed te doen voor de kinderen. Geen uren thuisstudie maar lekker praktisch aan de slag.”
Kijk voor meer informatie op www.dewensuil.nl

Specialisatie
Begeleiding.

Zit je in groep 8 start goed in de brugklas  Zelfstandig bureau

Opleiding & ervaring
spw
Opleiding tot kindercoach bij Magie van Kindercoaching, leerjaar 1 en 2
Opleiding tot Ik leer leren trainer

Prijs en beschikbaarheids informatie
www.dewensuil.nl

 
pagina terug

 

Contact:

De Wensuil - Praktijk voor Kindercoaching en Leerondersteuning

06-48790778
www.dewensuil.nl

Krimlinde 1
5446 BP
Wanroij

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland