uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Zomerkamp knetter

Zomerkamp knetter

Nijmegen, Gelderland    (waar ligt Nijmegen?)

5789 keer bekeken

Algemene informatie
Knetter organiseert in de zomervakantie twee spectaculaire kampen. Het kamp is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 15 jaar met een ontwikkelingsstoornis (zoals autisme en AHDH), gedragsstoornis en/of communicatieproblemen.

Het programma van het kamp heeft voor ieder wat wils die van een beetje avontuur houdt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op ons terrein in een tentje te slapen en eten maken op een zelf gemaakt vuurtje. Naast alle activiteiten zijn er ook voldoende rustmomenten opgenomen in het programma. Tijdens het kamp wordt wel veel structuur en begeleiding aangeboden. Het kamp is bedoeld voor kinderen sociaal gedrag aan te leren en in contact te komen met andere kinderen. Ouders en gezinsleden worden tijdens het kamp natuurlijk ook ontlast.

Specialisatie
Verblijf, Behandeling, Begeleiding.

Zomerkamp knetter  Zelfstandig bureau

Opleiding & ervaring
De medewerkers van [Knetter] zijn gediplomeerd, deskundig en gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen. Iedereen die bij [Knetter] werkt heeft een pedagogische achtergrond en is in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Prijs en beschikbaarheids informatie
De kosten voor [Knetter] ZomerKamp bedragen €625 per kamp en kan worden vergoed uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). Het kamp duurt van maandagochtend tot en met vrijdag aan het begin van de middag. Aanmelden kan per e-mail of telefonisch via 06-18774313. Ook voor vragen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ophalen en wegbrengen is mogelijk. We organiseren een kennismakingsdag waar u nog meer informatie over ontvangt na aanmelding.

 
pagina terug

 

Contact:

[Knetter] Gespecialiseerde Begeleiding

06-18774313
www.knetter-nijmegen.nl

Weteringweg 50
6546 JZ
Nijmegen

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland