uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Zorg en begeleiding vanuit het hart

Zorg en begeleiding vanuit het hart

Goes, Zeeland    (waar ligt Goes?)

4303 keer bekeken

Algemene informatie
Bent u voor het verzorgen en begeleiden van uw kind met een lichamelijke/verstandelijke beperking opzoek naar trouwe en zeer liefde volle zorg dan hebt u misschien de juiste persoon gevonden. Ik heb jaren lang ervaring in de verstandelijk gehandicapten zorg. Ik heb geen resecties van leidinggevende wel van ouders die weten en aanvoelen wanneer iemand goed is in haar vak. Ik zoek jullie, liefde volle ouders die het misschien best lastig vinden om de zorg van hun kind af en toe uithanden te geven. Voor jullie en jullie kind wil ik er zijn. Respectvol, trouw, begrip vol, zorgzaam,eerlijk en enthousiast zijn mijn kwaliteiten. Daar heb je niets aan als er geen klik is met elkaar. DAT vind ik belangrijk, zowel een klik met ouders als hun kind. Spreekt dit jullie aan, neem dan contact met me op. ( graag via jacbachus@hotmail.com)

Specialisatie
Begeleiding, Verpleging, Persoonlijke verzorging, Huishoudelijke verzorging.

Zorg en begeleiding vanuit het hart  Particulier
Zorg en begeleiding vanuit het hart  Zorgverlener van de week, in week 50 (2015)

Opleiding & ervaring
Z-verpleegkundige en activiteiten begeleiding. Ik ben 45 en heb ruim 25 jaar lang ervaring.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Door verhuizing zoek ik nog een baan dus beschik ik over veel uren. Ik werk liever voor een ouders en hun kind in hun thuissituatie dan voor een grote instelling.

 
pagina terug

 

Contact:

jacqueline van Oosten4463
Goes

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland