uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Zorg voor nazorg

Zorg voor nazorg

Broek op Langedijk, Noord-holland    (waar ligt Broek op Langedijk?)

7234 keer bekeken

Algemene informatie
Stelt u zich eens voor. U krijgt bijvoorbeeld een hersenbloeding of een ongeluk. U wordt opgenomen in het ziekenhuis. U bent onder behandeling van de specialist en krijgt allerlei medicijnen. Na het ziekenhuis revalideert u in een revalidatiecentrum. Na ontslag uit het revalidatiecentrum wordt van u verwacht dat u weer deel neemt aan het sociale leven. Maar wat als u dit niet meer durft. De angst dat u weer iets overkomt belemmert u. U durft niet meer naar buiten. U komt tot niets, spreekt bijna geen mensen meer en de verveling slaat toe. Het gewone dagritme raakt verloren. Uw familie is overbezorgd. Samen moet u uw weg in het leven weer vinden maar u weet niet hoe.

Zorg4nazorg richt zich op de cliŽnt en evt haar/zijn partner en kinderen. Door individuele coaching is persoonlijke aandacht gegarandeerd. Er is geen standaardprogramma. Het programma wordt afgestemd op de specifieke wensen, lichamelijke en geestelijke mogelijkheden van de cliŽnt. De combinatie van gesprekken en actief bezig zijn, voornamelijk buitenshuis, is de kracht van het programma.

Specialisatie
ReÔntegratie.

Zorg voor nazorg  Zelfstandig bureau (Kvk nummer: 37120386)

Opleiding & ervaring
zie website

 
pagina terug

 

Contact:

Zorg4nazorg


www.zorg4nazorg.nl


1721 HP
Broek op Langedijk

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland