uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Zorgbemiddelaar noord brabant

Zorgbemiddelaar noord brabant

Waalwijk, Noord-brabant    (waar ligt Waalwijk?)

4957 keer bekeken

Algemene informatie
Welkom bij Zorg-gericht

Zorg-gericht biedt uitgelezen kansen voor particulieren, verzorgingstehuizen, verpleegtehuizen, bedrijven en verzekeraars die (thuis)zorg leveren of willen ontvangen in onder andere Noord-Brabant.

Specifieke zorgvragen zien wij als een uitdaging en vele gezinnen, particulieren of instellingen/bedrijven maken dan ook gebruik van onze dienstverlening. Wij bieden een landelijke dekking en zijn actief bezig met de toenemende vergrijzing in Nederland en de hiermee gepaard gaande veranderende zorgbehoeften. Zorg-gericht biedt talloze mogelijkheden en wordt daarom graag gezien als een full-service zorgbureau voor alle zorgvragen die u maar kunt bedenken.

Wij zijn uniek in onze branche geworden dankzij het inzetten van toegewijde gezinshulpen bij cliënten in de omgeving van \\\'t Gooi en Noord-Brabant. Exclusieve, service-gerichte zorgverlening met als doel u en uw familie te ontlasten.

Zorg-gericht streeft naar betere oplossingen voor haar klanten die duurzaam en effectief zijn en voldoen aan de specifieke eisen van de zorgvraag. Zorg-gericht doorbreekt bestaande traditionele patronen en stemt de werkzaamheden af op elke unieke situatie.

Zowel als particulier, bedrijf of zorginstelling kunt u bij Zorg-gericht terecht!

Specialisatie
Rentegratie, Begeleiding, Verpleging, Persoonlijke verzorging, Huishoudelijke verzorging.

Zorgbemiddelaar noord brabant  Organisatie
Zorgbemiddelaar noord brabant  Zorgverlener van de week, in week 20 (2012)

Opleiding & ervaring
Wij hebben door de jaren heen een bestand aan flexibele, hooggekwalificeerde zorgmedewerkers, die flexibel inzetbaar zijn, opgebouwd.

Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgkrachten die te allen tijde worden getoetst op hun bevoegd en/of bekwaamheid. Denk hierbij o.a. aan diploma’s, certificaten en specifieke specialisaties.

Prijs en beschikbaarheids informatie
Zorg-gericht is een (particulier) zorgbemiddelingsbureau waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen.

Onze dienstverlening richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging en kinderopvang.

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces. Meer over deze dienstverlening treft u aan onder tabblad bedrijven of zorginstellingen onder Werving & Selectie.

 
pagina terug

 

Contact:

Zorg-gericht

088-5550900
www.zorg-gericht.nl

Zanddonkweg 7
5144 NX
Waalwijk

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland