uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Zorgburo-polman zorg vanuit het hart coevorden

Zorgburo-polman zorg vanuit het hart coevorden

Coevorden, Drenthe    (waar ligt Coevorden?)

4481 keer bekeken

Algemene informatie
Zorgburo Polman is een zelfstandige zorgaanbieder gevestigd te Coevorden. Ons zorgburo is ontstaan door meer dan 20 jaar ervaring in de diverse verpleeghuizen, thuiszorg en woonzorgcentra. Na deze ervaring en de conclusie dat het steeds meer beknibbelen op de zorg en er een grote tekortkoming is voor aandacht aan de patiënten zelf, is dit de voornaamste reden geweest voor het opzetten van ons eigen zorgburo.

Wij vinden dat de kunst van het verlenen van zorg juist ligt in dat kleine stukje zorg vanuit het hart...het luisteren naar de wens van de patiënt, de aandacht kunnen en mogen geven, niet hoeven te letten op de klok, of elke dag weer een ander gezicht, of het nou gaat om hulp in de huishouding, hulp bij boodschappen doen, vervoer naar een huisarts of specialist in een ziekenhuis, persoonlijke begeleiding, persoonlijke verzorging of verpleging, taakverlichting, palliatieve zorg, terminale zorg, het kan in principe via ons allemaal gerealiseerd worden.

Wij van Zorgburo Polman leveren particuliere zorg. Dat wil zeggen, u krijgt de hulp, verpleging danwel verzorging gewoon in uw eigen omgeving. In de meeste gevallen word dergelijke zorg betaald uit eigen financiële middelen of via een uitkering van het AWBZ. Dit is het zogenaamde PGB budget. Met dit budget kunt u als het ware, bij ons de zorg inkopen die voor u van belang is.

Specialisatie
Huishoudelijke verzorging, Persoonlijke verzorging, Verpleging, Begeleiding.

Zorgburo-polman zorg vanuit het hart coevorden  Zorgverlener van de week, in week 34 (2011)

 
pagina terug

 

Contact:

zorgburo-polman

06-25218249 / 0628406154
www.zorgburo-polman.nl

Betsy Trompetterstraat 19 Coevorden
7741RZ
Coevorden

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland