uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Zorgvelener met liefde voor haar vak

Zorgvelener met liefde voor haar vak

's-Hertogenbosch, Noord-brabant    (waar ligt 's-Hertogenbosch?)

1167 keer bekeken

Algemene informatie
Hallo allemaal,

Mijn naam is Isabelle

Ik heb ervaring in het werken met kinderen en met volwassenen. Niet alleen individueel, maar ik kan ook groepen begeleiden en activiteiten plannen. Mijn ervaring is grotendeels in Nederland, maar ik heb ook een tijd in het buitenland gewerkt. Zo heb ik drie maanden in een kindertehuis in Roemeniƫ gewerkt en ben ik onlangs terug gekomen van een reis naar Peru, waar ik in een klas allerlei activiteiten met kinderen in groepsverband en individueel gedaan heb. Op dit moment werk ik vooral op Kentalis (instituut voor doven en slechthorenden) en begeleid ik een 13-jarig meisje met een verstandelijke beperking. Mijn hart gaat uit naar de individuele begeleiding en/of kleine groepjes en dan vooral het opbouwen van een relatie om samen fijne dingen te doen en het meest haalbare te onderzoeken.

Mensen typeren mij als iemand met een groot aanpassingsvermogen, ik kan me goed inleven in de gevoelens en de behoeften van de ander en ik kan ook goed luisteren. Als het allemaal een keer tegenzit, houd ik de moed erin en kan de ander motiveren met mijn positieve inslag. Ik heb ook geleerd goed om te gaan met steeds veranderende situaties.


Groetjes Isabelle!

Specialisatie
Huishoudelijke verzorging, Persoonlijke verzorging, Begeleiding.

Zorgvelener met liefde voor haar vak  Particulier

Opleiding & ervaring
SPW 4 0 uren contract bij kentalis

Prijs en beschikbaarheids informatie
flexibel inzetbaar

 
pagina terug

 

Contact:

Isabelle Dunnewijk5212 RJ
's-Hertogenbosch

 

Stuur een bericht:


 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland