uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: 24uurs zorg gezocht

24uurs zorg gezocht

Amsterdam, Noord-holland    (waar ligt Amsterdam?)

113 keer bekeken, sinds 08-03-2018

* Opmerking:
De plaatser van deze oproep heeft aangegeven dat er genoeg reacties zijn binnengekomen. Er kan dus niet meer gereageerd worden.

Oproep
Ik heb een spierziekte en zit 24 uur per dag aan de beademing. Hiervoor moet je een beademingscursus hebben gevolgd. Het belangrijkste is betrokkenheid en de wil om te leren.

Ik ben op zoek naar avontuurlijke mensen, die zorg kunnen bieden met "vakantiegevoel". Ik ga er zelf graag op uit en zoek dus actieve mensen. Vandaar ook het volgende: aangezien ik een eigen bus heb, is een rijbewijs wel een soort van vereiste maar als je heel goed en leuk bent kan je altijd een berichtje sturen. Ik heb ook een rolstoelfiets die ik regelmatig gebruik.

Je begint op oproepbasis, maar na verloop van tijd kan er gekeken worden naar vaste dagen. Ik heb 2 diensten per dag, een dagdienst en een nachtdienst, op elke dag van de week. De dagdienst is van 11:00 tot 19:00 en de nachtdienst is van 19:00 tot 11:00.

Het uurtarief is €20,-, dit is inclusief reiskostenvergoeding.

Zorgbureaus of zorgteams komen niet in aanmerking!
Ook mensen die alleen voor het geld komen en/of geldproblemen hebben, komen niet in aanmerking. (sorry, dit moest even worden gezegd).

Ik hoor graag van je!

Groetjes Rogier

Soort zorgverlening
Activerende begeleiding, Begeleiding, Verpleging, Persoonlijke verzorging, Huishoudelijke verzorging.


Reacties:
Er zijn nog geen reacties geplaatst...
pagina terug

 

Contact

Rogier


Amsterdam
1069HP
Amsterdam
 
 

 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland