uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Activerende begeleiding

Activerende begeleiding

Delft, Zuid-holland    (waar ligt Delft?)

7966 keer bekeken, sinds 07-12-2006

Oproep
Ik zie ook op dez site een gevarieerd aanbod voor bijv. activerende begeleiding. Mijn vraag (als zorgvrager)is wat valt onder activerende begeleiding? Het zorgkantoor zegt :het moet onder AWBZ vallen……. Maar hoe zit het dan met “wandelen met de buurvrouw” om buiten te komen, en mogelijkheden om bij een deskundige om aan ontspanning te werken, dit alles voor iemand met indicatie AB op oa psychische grondslag?
Dus als u als zorgaanbieder "activerende begeleiding" aanbiedt, hoe weet u dat dat wordt goedgekeurd? Wat zijn de voorwaarden dan?
Ik doel vooral op dingen die gericht zijn op ontspanning, beter (in je vel)voelen etc.

Soort zorgverlening
Activerende begeleiding.


Reacties:
Van den Dool Thuiszorg Best zorgvrager,
Op de site van het ministeri van VWS of CVZ kan je de precieze productomschrijvingen vinden. Activerende begeleiding heeft tot doel dat je getraind wordt om daarna zelfstandig te kunnen functioneren. Vaak zijn dit ook maar korte indicaties. Ondersteunende begeleiding wordt dan vaak daarna geïndiceerd als nazorg.
Hopenlijk kan je hier wat mee.
M.vr.gr.
M.van den Dool
Van den Dool thuiszorg
www.vandendoolzorg.nl
  Meer info: Persoonlijke thuiszorg
Chris & Edith Graag geven we je activerende begeleiding!
  Meer info: Trainen in motoriek, structuur en vaardigheden.
petra van der burg Beste zorgvrager,

sinds oktober ben ik als moeder van 4 en leerkracht in groep 3/4 van een montessorischool een kleinschalig bedrijfje begonnen in de begeleiding van kinderen met een beperking, paardrijden en logeren bij de paarden!. Ik begeleid momenteel 3 kinderen in een weekend of een uurtje per week.
Ik bied sinds januari/februari ook logeermogelijkheden op een paardenbedrijf met een klein logeerhuisje. Maximaal 6 kinderen per weekend met 2 HBO-geschoolde leid(st)ers en 1 MBO-geschoolde begeleider. (fysiotherapeut, verpleegkundige, leerkracht en sociaal-psychiatrisch verpleegkundige)
U kunt een kijkje nemen op www.pgbeter.nl, daar ziet u foto's en nadere informatie over mijn bedrijfje.
Indien u interesse heeft, neemt u dan vrijblijvend contact op.

Met vriendelijke groeten,
Petra van der Burg-Jansen
  Meer info: Paardrijden voor kinderen


Plaats een reactie:pagina terug

 

Contact

Joke de Ridder


2613GG
Delft
 
 

 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland