uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Begeleiding gezocht voor 7 jongeren met  pddnos

Begeleiding gezocht voor 7 jongeren met pddnos

Amsterdam, Noord-holland    (waar ligt Amsterdam?)

7538 keer bekeken, sinds 19-02-2007

Oproep
In Amsterdam start per 1 mei een door ouders gerealiseerd wooninitiatief voor 7 jongeren met PDD-NOS met een normaal IQ. Wij zoeken op korte termijn medewerkers die binnen dit project willen werken en het samen met ons tot een succes willen maken. De ouders blijven ook in de toekomst sterk betrokken bij de manier waarop de zorg wordt verleend en de vraag en behoefte van de betrokken jongeren staat ten alle tijde centraal. Medewerkers moeten in ieder geval in staat zijn flexibel met de verschillende zorgvragen om te gaan.

Wij zoeken:

1. Begeleiders met MBO/HBO werk- en denkniveau, die in staat zijn zelfstandig te werken en de beschikking hebben over een flinke dosis levenservaring. Daarnaast moeten zij bereid en in staat zijn samen te werken met ouders en collega's. Wij verwachten dat zij in staat zijn structuur aan te brengen, flexibel en stabiel zijn. Ervaring met het werken met mensen met een autisme spectrum stoornis is een aanbeveling. Werkzaamheden zijn o.a.: jongeren begeleiden in de sociale omgang met anderen, hulp bij huishoudelijke zaken, administratie en alle voorkomende zaken waardoor deze jongeren zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren.

2. Een huishoudelijke hulp (max. 16 uur per week) met een passende opleiding en/of ervaring.

3. Een co÷rdinator met een passende HBO-opleiding die de samenwerking tussen personeel, jongeren en ouders soepel kan laten verlopen (ca. 8 uur per week) en zich samen met hen wil inzetten om dit unieke, nieuwe project in de Amsterdamse Pijp te laten slagen.

Voor alle functies geldt dat affiniteit met de doelgroep uiteraard van groot belang is.

Wij bieden:

a. Bijzonder afwisselend en interessant werk met jongeren tussen 18-25 jaar.

b. Arbeidsvoorwaarden conform de CAO-Thuiszorg.

Kandidaten kunnen z.s.m. een sollicitatiebrief met CV schrijven aan Ouderinitiatief Home Alone, t.a.v. Mw. L. Pijsel, Elpermeer 213, 1025 AE Amsterdam of mailen naar: leontine@exponed.nl

Soort zorgverlening
Activerende begeleiding, Begeleiding, Huishoudelijke verzorging.


Reacties:
Mw.J.Westerhof (Tineke) Beste mevrouw Roest,

Uw vacature ontvangen en gelezen. De vacature
voor begeleider zou ik wel inhoud aan willen en kunnen geven.
Voor dat ik een sollicitatiebrief ga opmaken,
wil ik graag weten om hoeveel uur het gaat.
Ik wacht uw reactie af.

Met vriendelijke groet, Mw.J.Westerhof.

geven

C. van der Wal Geachte mevrouw Roest,

De vacature voor begeleider spreekt mij ook zeer aan. Ik vroeg mij enkel nog af of het om individuele begeleiding of begeleiding in een groep gaat.

Graag hoor ik nog van u.

Vriendelijke groet,

C. van der Wal
www.paardenstudio.nl
  Meer info: Logeerweekenden
Karel Troostheide Geachte mevrouw Roest,

Graag wil ik overwegen om te solliciteren naar de functie van coordinator. Maar eerst wil ik meer informatie over het project. Wilt u contact met mij opnemen?
Karel Troostheide
D.S. Geachte mevrouw Roest,

Graag ontvang ik informatie over de functie begeleider. Hoeveel uur betreft deze functie en gaat dit om groepsbegeleiding, individuele begeleiding of een combinatie daarvan. Graag zie ik uw reactie tegemoet.

D.S.
Maria Mendelewska Geachte mevrouw Roest,

ik ga werken als verzorgende voor een MS patient in Uithoorn en heb woensdag, donderdag en vrijdag tot 16 uur en in het weekend beschikbaar om bij jullie huishoudelijk werk te verrichten. Ik heb ervaring met de verzorging van ouderen en zou het stimulerend vinden om ook eens met jongeren te werken. Indien u interesse heeft, wilt u dan contact opnemen met mijn vriendin Magda. Ik spreek goed duits en ga Nederlands leren.

Met vriendelijke groet,
Maria Mendelevska
Patricia Stork Geachte mevrouw Roest,

Mijn belangstelling gaat uit naar de functie van co÷rdinator voor 8 uur per week. Al eerder heb ik met veel plezier een woonproject helpen opzetten. Natuurlijk ben ik bereid e.e.a. in een gesprek nader toe te lichten. Ik woon ook in de Pijp en kan er dus vlot zijn!

Ik zie uw reactie tegemoet,

heel fijne dag,

Patricia Stork
Roos Mevrouw Roest,
Graag zou ik willen weten om hoeveel uren het gaat en welke loonschaal het in zit.
Vriendelijke groeten Roos
Esther Goedemiddag,

Ik vroeg me af of de vacature voor co÷rdinator nog open staat. Ik werk als zzp momenteel op een zelfstandige wonen groep met 6 cliŰnten met autisme.
Binnen deze functie vervul ik taken die gelijk zijn als co÷rdinator.

Ik hoor het graag en mogelijk kunnen we rond de tafel om te zien wat er mogelijk is.

Mvg Esther
  Meer info: De vrolijke hand coaching en begeleiding


Plaats een reactie:pagina terug

 

Contact

Mw. M. Roest


1097LD
Amsterdam
 
 

 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland