uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Gezocht begeleider

Gezocht begeleider

Schiedam, Zuid-holland    (waar ligt Schiedam?)

2087 keer bekeken, sinds 19-01-2014

Oproep
Mijn zoon van 27 jaar is ernstig verstandelijk gehandicapt, praat niet,is een beetje rolstoelafhankelijk, maar is erg lief en houdt van activiteiten: Fietsen, op de 2-persoonscootmobiel rijden, zwemmen, muziek maken, Diergaarde enz.
In de instelling waar hij woont gebeurt niets van dit soort zaken. Hij is regelmatig bij ons als ouders,de weekenden thuis.Maar een activiteit ondernemen valt ons steeds zwaarder.
Onze vraag gaat om een activiteit te doen met Stef, zo eens in de 2 weken in een dagdeel van de zaterdag of zondag. Woonplaats Rotterdam

Soort zorgverlening
Activerende begeleiding.


Reacties:
Quirenia Maduro Geachte heer/mevrouw,

Na het lezen van uw hulpvraag zou ik jullie graag verder willen helpen. Onlangs heb ik samen met mijn partner een eigen bedrijf opgericht en een cliƫnten netwerk gecreƫerd waar uw zoon denk ik goed bij past. Wij richt ons op individuele begeleiding en verzorging, thuis 1 op 1.

Dergelijke activiteiten zoals jullie hebben beschreven zitten in ons wekelijkse planning en waar nodig kan er naast een begeleider ook een vrijwilliger ter ondersteuning ingezet worden.

Mochten jullie interesse hebben dan horen wij het graag en zullen we naar de mogelijkheden kijken.

Met vriendelijke groet,
Quirenia Maduro &
Dennis van den Broek

E:Quirenia.maduro@gmail.com
T:0642719701


Plaats een reactie:pagina terug

 

Contact

carla suttorp

0615907806
warande 29
3116 CA
Schiedam
 
 

 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland