uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Gezocht pgb hulp begeleiding en verzorging

Gezocht pgb hulp begeleiding en verzorging

Bellingwolde, Groningen    (waar ligt Bellingwolde?)

1065 keer bekeken, sinds 03-11-2016

Oproep
Wij zoeken iemand voor onze tweeling van 7 jaar. Betreft begeleidende, ondersteunende taken en persoonlijke verzorging. Ene kind is zeer slechthorend, TOS, beiden DCD, BPD, ontwikkelingsachterstand, gexragsproblemen.
Het is fijn als je jong van geest bent.
Bvk vrouw, niet rokend. Werk is in ons woonhuis

Soort zorgverlening
Begeleiding, Persoonlijke verzorging, Activerende begeleiding.


Reacties:
Zorgboerderij KeuningsHof Hallo,

Wij van zorgboerderij KeuningsHof zouden graag met u in gesprek willen om met elkaar te bespreken of wij aan uw wensen kunnen voldoen na aanleiding van uw oproep via uwzorgverlener.nl

Wij zouden een werknemer bij u thuis kunnen laten komen. We werken met zorgplannen zodat we ook rapporteren en in die zin kwaliteit kunnen leveren.

Tijdens de intake kunnen we de zorgvraag en of doelen in kaart brengen welke we in het zorgplan kunnen verwerken.

Ik ben morgenmiddag eventueel telefonisch bereikbaar. Of als uw voorkeur in eerste instantie via de mail is mag dat ook.

Graag vernemen wij een reactie van u.

Vriendelijke groet,
Jan-Willem Bijlsma,
0630479798,
Zorgboerderij KeuningsHof.
Amanda Appelman Beste ouders van de tweeling,

Ik kwam uw oproep tegen en als geïnteresseerde hierbij mijn sollicitatie.

Ik ben Amanda 32 jaar jong, woonachtig te ijlst en met veel passie werk ik in de zorg. Ik vind het fijn mensen jong en oud de begeleiding/ verzorging en aandacht te bieden die ze nodig hebben. Zo dat het voor hen ook een stukje makkelijker wordt.

Ik heb de opleiding Saw maatschappelijk zorg gehandicapten gevolgd en met succes afgerond, enige werk ervaring heb ik opgedaan bij een Thomashuis, Talant en als persoonlijke begeleidster.

Verder heb ik vrijwilligerswerk gedaan met kinderen bij onder andere Mappa Mondo huis en L’Accolade camping ,daardoor heb ik mijn kennis met betrekking tot de zorg van kinderen en diverse doelgroepen aanzienlijk uit kunnen breiden. En dit ook in de praktijk kunnen brengen.

Verder ben ik geduldig, creatief, sportief en heb ik veel doorzettingsvermogen, waarmee ik het onmogelijke toch mogelijk probeer te maken.


Plaats een reactie:pagina terug

 

Contact

M. van Vliet


9695
Bellingwolde
 
 

 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland