uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Help ludjan

Help ludjan

Lelystad, Flevoland    (waar ligt Lelystad?)

5227 keer bekeken, sinds 23-09-2009

Oproep
Ludjan is 11 jaar oud, heeft een prachtige lach en maakt heel graag contact. Hij weet alleen niet zo goed hoe. Ludjan is autistisch.We zoeken RUSTIGE personen die met Ludjan willen spelen en trainen.
We doen een thuisprogramma in Lelystad met 1 op 1 begeleiding, volgens de principes van het contactgericht spelen en leren, het Growing Mindsprogramma, DTT-Net, ABA, VB. Ervaring met deze programma’s is niet noodzakelijk, begeleiding is mogelijk.

Het is belangrijk dat je enthousiast met Ludjan kan spelen en trainen en er echt voor wilt gaan. Liefdevol en onvoorwaardelijk zijn essentiële uitgangspunten.
We zoeken iemand die op 1 of 2 dagen/week of langer kan komen. Omdat er een vertrouwensrelatie met Ludjan opgebouwd wordt verwachten we dat je dit minimaal één jaar wilt. Meerdere jaren wordt op prijs gesteld want er is tijd voor nodig om een goed team te worden. Honorarium komt uit ons PGB (persoonsgebonden budget). Reiskosten zijn bespreekbaar.

Wil je reageren stuur dan een CV mee en vertel kort wat over jezelf.
Liefst ontmoeten we elkaar ’n keertje. Ps. niet rokend.

Meer informatie:
Contactgericht spelen en leren: www.horison.nl
Growing Minds: www.autism-programs.com
Applied Verbal Behavior: www.aba-instituut.nl, www.mariposaschool.org

Soort zorgverlening
Persoonlijke verzorging, Begeleiding, Activerende begeleiding.


Reacties:
Annemarie Hallo,

Ik ben een 43 jarige vrouwelijke verpleegkundige.
Ik ben werkzaam in diverse takken van de gezondheidszorg. Van ziekenhuis tot particuliere thuiszorg.
Ik ben helaas niet bekend met Growing Minds, maar heb wel in mijn prive situatie te maken met autisme (2 zoons met pdd-nos) en weet er wel wat van af.
Mogelijk zou ik iets kunnen betekenen voor Ludjan.
Indien u meer wilt weten over mij, dan hoor ik het graag.

M.vr.gr. Annemarie Maas
  Meer info: Zoekt u een verpleegkundige
Dorien Goede dag,

Ik zal me even voorstellen, ik ben Dorien 22 jaar en woon in Almere-Haven. Ik ben iemand die graag op gevoel werkt en altijd probeert om de sfeer aan te voelen. Maak hierbij gebruik van de kennis die ik bij diverse cursussen heb geleerd en probeer altijd uit te vinden wat bij het kind aanslaat. (CSL, Hanen-methoden, ABA)
Ook brusjes binnen het gezin krijgen van mij hun eigen plaats. Er is niks zo vervelend als er altijd over je heen gestapt wordt, heb hier zelf ervaring mee.
Ik ben bekend met werken aan huis en op PGB basis werken.

Verder ben ik gestart een eigen bedrijfje (met handpoppenspel en websitebouw) maar om toch zekerheid te hebben van geld aan het einde van de maand zoek ik een vaste werk plek. Dit maakt mij daarintegen we flexibel met mijn uren.

Ik zou graag mijn cv sturen maar via deze site is dat niet mogelijk helaas.

Ik zou graag een keertje kennis maken om te zien of het uberhaupt zou klikken. Want er is niks zo vervelend als mismatching voor alle partijen.

Mocht u nog vragen hebben stel ze alstublieft, er is niks erger dan met vraagtekens rond te lopen.

Met vriendelijke groet,

Dorien Blom
  Meer info: Tubyli
Nikki Mijn naam is Nikki, ik ben 43 jaar en woon in Almere. Ik ben moeder van 2 kinderen en werkzaam binnen een opleiding waar mensen met een verstandelijke beperking (waaronder autisme) een opleiding volgen om uiteindelijk zoveel mogelijk te functioneren als zelfstandig kunstenaar. Ik werk nu bijna 4 jaar binnen deze opleiding en dat doe ik met heel veel plezier. Daarnaast ben ik ook al een aantal jaren actief als zorgverlener op pgb basis. Ik heb nog ruimte over en ik moet zeggen dat u oproep mij enorm aanspreekt. Ik ben niet thuis in het Growing Minds programma, maar wil er mijn uiterste best voor doen dit te leren. Het lijkt me geweldig om juist voor een langere periode een contract aan te gaan zodat er ook daadwerkelijk iets kan groeien. En begrijp dat structuur voor Ludjan enorm van belang is. Natuurlijk hoop ik van harte dat u mij een kans wilt geven. Met vriendelijke groeten.

Nikki
  Meer info: Ondersteunende begeleiding aangeboden
Monique Rijke Hallo,

Ik heb uw advertentie met veel interesse gelezen. Heb de www's gelezen omdat ik niet bekend ben met de programma's. Ik ben al jaren zorgverlener en ik heb voor verschillende gezinnen gewerkt. Met jonge volwassenen en met kinderen. Kinderen met MCDD, PDD-NOS, meervoudig gehandicapt, niet aangeboren hersenletsel etc. Mijn huidig contract bij mijn gezin houdt binnenkort op en ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. En Ludjan is voor mij een uitdaging. Ik sta open om nieuwe methodes c.q. programma's te leren. Ik ben moeder van drie kinderen (waarvan 2 kinderen met een stoornis) Ik kan goed contact maken met kinderen omdat ik het erg leuk vind. Verder ben ik op zoek naar vastigheid. Dus een langdurig contract is waarnaar ik op zoek ben. Ik woon in Lelystad. Inderdaad moet het van beide kanten een klick zijn.

Graag hoor ik van U.

Hartelijke groet, Monique Rijke

Elske Dane Beste Harika!

Ik zou Ludjan erg graag willen helpen!
Mijn naam is Elske, 25 jaar en getrouwd. Ik hoop eind 2014 af te studeren als hbo toegepaste psycholoog. Ik heb een hart voor kinderen en ben bezig een bedrijfje op te starten voor het begeleiden van kinderen. Op dit moment ben ik op maandag dinsdag, donderdag en vrijdag beschikbaar. Graag hoor ik van u! U kunt mij bereiken via mijn mailadres en u kunt rekenen op een vlotte reactie.

Met vriendelijke groet,

Elske Dane
Elske Dane Beste Harika,

hier nog mijn emailadres: elskedane@hotmail.com

groeten Elske Dane


Plaats een reactie:pagina terug

 

Contact

Harika

0320 219 863
Amer33
8226LR
Lelystad
 
 

 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland