uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Hulpverleners in a dam rotterdam denhaag  gezocht

Hulpverleners in a dam rotterdam denhaag gezocht

Bergschenhoek, Zuid-holland    (waar ligt Bergschenhoek?)

7889 keer bekeken, sinds 12-02-2009

Oproep
Omdat wij regelmatig oproepen uit Amsterdam en omgeving , maar ook Rotterdam e.o. en Den Haag e.o, Drechtsteden e.o binnen krijgen voor hulpverlening, zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team daar. Het gaat vaak om oproepen voor mensen met geestelijke gezondheidsproblemen, voor volwassenen en voor kinderen. Spreekt dit je aan en heb je ervaring en/of opleidingen op dit gebied of denk je dat je deze kant van de zorgsector op wilt gaan ? Neem dan contact met ons op.

Soort zorgverlening
Begeleiding, Activerende begeleiding.


Reacties:
Thuiszorg De Handdruk Beste lezer,
Wij zijn thuiszorg organisatie gespecialiseerd in hulpverlening aan Marokkaanse en Turkse clienten. Als u in de omgeving van Rotterdam clienten heeft die wij kunnen helpen, dan kunt u contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,
Rahhali A.
  Meer info: Thuiszorg nodig
Zorg & Vrij Bedankt voor uw reactie, het kan inderdaad voorkomen dat er clienten zijn van marokkaanse en turkse afkomst, en die minder goed nederlands praten, in dat geval maak ik graag gebruik van uw aanbod. Kunt u misschien wat gegevens, telefoonnummers van contactpersonen rechtstreeks aan ons doormailen? zorgenvrij@live.nl
mvrgr. Marloes van Dort
  Meer info: Borderline begeleiding
Andre Kallenkoot Geachte mevrouw/mijnheer,

Met interesse heb ik kennis genomen van uw mail.

Ik ben werkzaam als freelance zorgverlener en zou deze activiteiten graag willen uitbreiden in Den Haag.

Mijn specialisatie is de ouderenzorg, een werkterrein waarop ik al tien jaar werkzaam ben.

Metname ben ik gespecialiseerd op het terrein van de thuiszorg. Mijn opleiding is vwo en VIG-niveau 3.

Graag hoop ik van u te vernemen.

Met vriendelijke groet,

Andre Kallenkoot

  Meer info: Professionele zorgverlener
Cura begeleiding op maat Geachte Mevr/Dhr,

Ik bied activerende en ondersteunende begeleiding aan mensen die deze zorgvraag hebben.Mocht u deze doelgroep kennen in Rotterdam/Dordrecht dan houd ik me zeer aanbevolen.Momenteel zou ik deze mensen kunnen begeleiden in de avond na 18.00 uur/oneven weken vrijdagen en in de weekeinden.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Martina van Dijk
www.curabegeleidingopmaat.nl
  Meer info: Cura begeleiding op maat
Cura begeleiding op maat Geachte Mevr/Dhr,

Ik bied activerende en ondersteunende begeleiding aan mensen die deze zorgvraag hebben.Mocht u deze doelgroep kennen in Rotterdam/Dordrecht dan houd ik me zeer aanbevolen.Momenteel zou ik deze mensen kunnen begeleiden in de avond na 18.00 uur/oneven weken vrijdagen en in de weekeinden.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Martina van Dijk
www.curabegeleidingopmaat.nl
  Meer info: Cura begeleiding op maat
alinda verkuil Geachte Mevr/Dhr,

Ik ben momenteel werkzaam in een logeerhuis voor verstandelijk gehandicapten zowel kinderen al volwassenen.Als oproepkracht.
Ik heb nog tijd over onder schooltijden op dinsdag en vrijdag en evtueel de avonden door de week.Dit in de omgeving gouda,bergambacht,berkenwoude,stolwijk,schoonhoven,gouderak,ammerstol,haastrecht.Ik heb de opleiding mdgo-spw gedaan en ervaring met sondevoeding en medicijnen geven.Ook heb ik een curcus voor catheterisatie gedaan.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

alinda verkuil
  Meer info: Zoekt u pgb-hulp
Ask For Care Geachte Mevr./Dhr,
Wij zijn een jong bedrijf in de thuiszorg wij bieden onderandere Verpleging,Verzorging,Ondersteunende Begeleiding. Activerende Begeleiding en Huishoudelijke Hulp en Hulp bij het aanvragen van PGB/WMO. zijn ook 24uur bereikbaar 7 dagen in de week.

wij zien uw reacties graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Ask For Care, Joan Jaarsma
  Meer info: Ask for care
Jeroen Zwinkels Geachte heer/mevrouw,

Mijn naam is Jeroen Zwinkels. Ik ben momenteel 9 jaar werkzaam als activiteiten begeleider op een Activiteiten centrum in Leiden voor mensen met een verstandelijke beperking en bekent met o.a. autisme, down syndroom, fragiel-x . Ook begeleid ik 1 keer in de 2 weken een zwemvriend met een meer voudige beperking bij het zwemmen. En wil graag mijn werkzaamheden uitbreiden met meer individuele zorg. Ik ben de maandag (per 1 aug. De vrijdag) en de zaterdag beschikbaar en eventueel op andere dagen in de avond uren. Reverenties van mijn huidige en vorige werkgevers zijn op te vragen
Misschien zou ik iets voor u kunnen betekenen.
Mocht u geÔnteresseerd zijn kunt u mij mailen of bellen. 06-57567864

Vriendelijke groet,
Jeroen Zwinkels
  Meer info: Ondersteunende activerende begeleiding
Dieuwerke Krikke Aan Zorg&Vrij,
Ik ben verpleegkundige, heb veel ervaring in de (wijk-)verpleging. Ik woon in het Gooi. Als u een zorgvraag hebt in mijn omgeving ben ik zeker geinteresseerd.
Met vriendelijke groet,
Dieuwerke Krikke
Esmeralda Zijdenbos Geachte mevrouw/mijnheer,

Ik bied dienstverlening aan huis mbt de volgende indicaties: persoonlijke verzorging, verpleging, ondersteunende begeleiding, activerende begeleiding.
Ik verleen de zorg op basis van freelancen.
Wanneer u een zelfstandig zorgverlener nodig heeft voor een oproep, kunt u contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Esmeralda Zijdenbos
  Meer info: Zelfstandig zorgverlener
A. el Ghaddar Geachte mevrouw/mijnheer,

Thuiszorg de Eenheid biedt dienstverlening aan huis mbt de volgende indicaties: Persoonlijke verzorging, Verpleging, Ondersteunende begeleiding.
Huishoudelijke verzorging (wmo).
Thuiszorg de Eenheid verleent zorg aan alle zorgbehoefenden en in het bijzonder aan hen die andere culturele achtergrond hebben.Thuiszorg de Eenheid heeft een teame zorgverleners dat kan voldoen aan de zorg vraag van uit deze groep zorg behoefenden (Marokkanen,Turken enz.). Wanneer u een zorgverlener nodig heeft in Rotterdam en omgeving dank kunt u contact met ons opnemen. Met vriendelijke groeten.
A. el Ghaddar. (tel. 06-41640530)

  Meer info: Thuiszorg de eenheid
Anita van der Drift Geachte heer, mevrouw,

Ik bied psychosociale ondersteuning en begeleiding aan mensen die problemen hebben bij het ouder worden. Denk hierbij aan ziekte, lichamelijke beperkingen en afhankelijk worden van anderen. Hier valt ook rouwverwerking onder en ik geef ondersteuning en begeleiding aan mensen die lijden aan dementie en hun partners, familie. Een onderdeel van de begeleiding bestaat uit het aanvragen van en contact houden met gespecialiseerde zorg. Ik werk via PGB maar ook partikulier ben ik inzetbaar. Ik woon in Delft. Kent u ouderen die een PGB hebben en ondersteuning, begeleiding nodig hebben in de buurt van Delft dan kunt u mij bellen:
06-29333221 of 015-2614541.
  Meer info: Psychosociale onderseuning bij het ouder worden
yasmin Geachte heer- mevr.
Bij deze wil ik u graag onze partikuliere thuiszorg onder de aandacht brengen. Wij werken in Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Pernis, Maassluis, Maasland en omgevening. Wij werken met vaste medewerkers en in geval van nood hebben wij altijd vervangers. Mocht u in deze omgeving iemand nodig hebben voor pgb zorg, dan kan u telefonisch contact met ons opnemen op 0634864534 of mailen naar info@yasminszorg.nl. Ook kan u kijken op onze internetsite: www.yasminszorg.nl
Met vriendelijke groeten yasmin
  Meer info: Partikuliere thuiszorg
Bibian Beste Zorg en Vrij,

Ik ben Bibian uit Leiden, 26 jaar en arts. Ik zou het heel leuk vinden om eens in de maand een weekend of een deel daarvan zorg te bieden aan een kindje die PGB zorg nodig heeft. Invulling van de weekenden in overleg met ouders/verzorgers/kind.

De afgelopen jaren ben ik vele malen meegeweest met de Wielewaal, een vakantieorganisatie voor jongeren met een beperking. Ik heb dus ervaring met ADHD, ASS, en lichamelijk/meervoudig gehandicapte jongeren.

Ik hoop dat jullie voor mij een 'logeerkindje' weten in de buurt van Leiden, waar ik leuke activiteiten mee kan ondernemen, en tevens zo de ouders/verzorgers kan ontlasten.

Vriendelijke groet en hopelijk kunnen jullie mij helpen!
  Meer info: Kind met pgb-zorg gezocht voor weekendopvang
Hans van Loon Ik kom als klusjesman vnl. bij senioren, alleenstaanden en mensen met een beperking.
Vanuit deze invalshoek heb ik ook diverse cliŽnten voor individuele begeleiding met een PGB van de AWBZ.
Het gaat dan veelal om hulp bij praktische hulp in huis, begeleiding bij ziekenhuisbezoek, wandelen, winkelen, enz.
Voor meer achtergrond en mijn motivatie: zie www.hvl-pz.nl
  Meer info: Unieke praktische hulp
James David Toepassing af te betalen wissels, start een nieuw bedrijf of opnieuw de financiering van uw projecten op een goedkoopste tarief van 2%. Voor een snelle en handige lening Heeft contact met ons vandaag op worldwideloaninvestments@msn.com met lening bedrag dat nodig is als lening.

Eerste vereiste gegevens van u:

(1) Volledige Namen:
(2) Bedrag dat nodig is als Lening:
(3) Telefoonnummer:
(4) Duur:
(5) Land:
(6) Maandelijks Inkomen:
(7) Leeftijd / Geslacht:

Dank je wel,
Mr.James David
Advertentie lening afdeling.
Maria Ruzickova Goede dag.

Ik kreeg een lening van Ä 75.000 uit Senator Walter. Contact met hem op; senatorrpwalter@hotmail.com of senatorpwalter@seznam.cz. Hij is een gerenommeerde geldschieter.
Maria Ruzickova Goede dag.

Ik kreeg een lening van Ä 75.000 uit Senator Walter. Contact met hem op; senatorrpwalter@hotmail.com of senatorpwalter@seznam.cz. Hij is een gerenommeerde geldschieter.
Tom Nunez Heb je op zoek voor de financiering van opties voor uw bedrijf, nieuwe huisaankoop, bouw, onroerend goed lening, herfinancieren, consolidatie van de schuld, persoonlijke of zakelijke doeleinden? Welkom op de toekomst! Financiering gemaakt gemakkelijk met ons. Neem contact met ons op als wij onze financiŽle dienst tegen een lage en betaalbare rente van 3% voor lange en korte looptijd ook geÔnteresseerd kandidaat moet Contacteer ons voor verdere lening overname procedures op tomnunezfinance@gmail.com


Plaats een reactie:pagina terug

 

Contact

Zorg & Vrij

010-5222088
Mesdagstraat 3
2661 SM
Bergschenhoek
 
 

 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland