uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Logeeropvang gezocht

Logeeropvang gezocht

Amersfoort, Utrecht

8835 keer bekeken, sinds 22-01-2007

* Opmerking:
De plaatser van deze oproep heeft aangegeven dat er genoeg reacties zijn binnengekomen. Er kan dus niet meer gereageerd worden.

Oproep
Wie heeft er een plaatsje in huis en hart?

Voor mijn zoontje van 10 jaar met PDD-nos, bovengemiddelde intelligentie, inspanningsastma en een motorische ontwikkelingsachterstand zoek ik een logeergezin! Ik zoek een kleinschalige logeeropvang waar hij niet (weer) moet opboksen tegen andere kinderen die alles beter en sneller kunnen dan hij, dus geen logeerhuis of centerparcsachtige opvang, maar de geborgenheid van een gezin waar hij ook vooral 1 op 1 aandacht krijgt.
Wat hij nodig heeft is een positieve benadering en stimulans, rust, regelmaat en duidelijkheid. Kennis en ervaring met son-rise of contactgerichtspelen zou een pré zijn maar hoeft niet noodzakelijkerwijs, het gaat vooral om de positieve benadering waar hij enorm van opbloeit en door kan groeien.

Deze opvang is hard nodig ter ontlasting van ons gezin. Ik ben alleenstaande moeder met de volledige alleenzorg voor drie kinderen, waarvan mijn zoontje met PDD-nos de middelste is. Zelf ben ik rolstoelgebonden door 3 chronische aandoeningen, mijn oudste en jongste hebben beiden ook astma en hypermobiliteitsklachten en mijn jongste heeft daarnaast een voedselallergie. Eén weekend per maand logeeropvang zou al een heleboel druk van de ketel halen.
Betaling vanuit PGB.

Soort zorgverlening
Verblijf.


Reacties:
Monique Dekker Beste Anne,
Dank voor de belangstelling voor Alle®Zorg. Uw zorgvraag past goed bij onze visie op zorgverlenen. Dat is geen verkooppraatje maar realiteit... Alle®Zorg werkt vanuit 10 decentrale vestigingen. Als u aangeeft waar u woont, kunnen wij uw zorgvraag doorzetten naar de dichtstbijzijnde vestiging. Alvast bedankt.
M.vr. gr. Monique Dekker
  Meer info: Allerzorg is er voor alle zorg thuis
Jennifer Mulder Dag Anne,
Mijn begeleiding is bij de zorgvrager thuis. Ik bied geen logeer mogelijkheden.
met vriendelijke groet
Jennifer Mulder
  Meer info: Jennifer mulder
Anne Waarom reageren jullie dan op mijn oproep als je geen mogelijkheden hebt?? Vreemd!
Liliane Bardok Beste Anne,
Monique Dekker attendeerde mij op jullie zorgvraag, dus ben ik gaan rondvragen en nu heeft één gezin gereageerd als mogelijk (liefdevol)opvanggezin voor jullie zoon. Zij hebben een baby van een paar weken en vinden het leuk om jullie zoon één weekend in de maand op te gaan vangen. Wel zijn ze hierover nog in beraad, maar als zij het willen doen heb je er een heel liefdevol stel aan. Zij is ziekenverzorgende; hij heeft een eigen zaak aan huis. Misschien kunnen we binnenkort een keer bellen?
Met vriendelijke groet,

Liliane Bardok
Regiodirecteur Allerzorg Utrechtse Heuvelrug
06-11362521
  Meer info: Allerzorg
C speelziek Hallo Anne,

Je oproep gelezen. Ik denk dat we kunnen bieden wt je vraagt. Kleinschalige opvang, individuele begeleidng, huiselijke opgeving, ook voor wat je zoon kan en hem daarin stimuleren. Oog voor de eigenheid van het individuele kind.

Verder kan je een kijkje nemen op onze site www.verborgenkracht.nl waar je meer over ons kan lezen. opvang vindt plaats in een huiselijke omgeving.

C. Speelziek
06 46535644
  Meer info: Vakantie op de gekwalificeerde zorgboerderij

pagina terug

 

Contact

anne


3823SE
Amersfoort
 
 

 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland