uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Ondersteunende begeleiding in ewijk

Ondersteunende begeleiding in ewijk

Ewijk, Gelderland    (waar ligt Ewijk?)

10139 keer bekeken, sinds 27-10-2008

Oproep
Ik ben op zoek naar een begeleidster voor zaterdagmiddag, voor mijn zoon van 8 jaar met kenmerken van ADHD.Het bedoeling is om met hem leuke buiten activiteiten te gaan ondernemen.Het kan zowel individuel als met andere kinderen.

Soort zorgverlening
Begeleiding.


Reacties:
geef me de poot Sorry, maar ik werk in Ede
Anita Soede Beste mevrouw Arians,
Helaas kan ik u niet van dienst zijn. Ik heb veel werk.
Met vriendelijke groet,
Anita
  Meer info: Activiteitenbegeleiding
marianne Hartog Beste mevrouw Arians,

Ik heb nog even gekeken of ik wat voor u kan betekenen. Helaas gaat dit niet lukken. Ik wens u veel seucces met verder zoeken..

Met vriendelijke groet,
Marianne
  Meer info: Zelfstandig verpleegkundig biedt zich aan
Nienke Temmen Beste mevrouw Arians,

Ik ben pedagogisch consulent bij Zorg- en OpvoedOndersteuning en wij bieden pedagogische ondersteuning en begeleiding in de thuissituatie. Wij hebben pedagogisch medewerkers in dienst die uw zoon graag willen begeleiden. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u mij bereiken op telefoonnummer 06-23155030 of bezoek onze website www.zorgenopvoedondersteuning.nl.

Met vriendelijke groet,
Nienke Temmen
petra van der burg Beste mevrouw Arians,
sinds oktober ben ik als moeder van 4 en leerkracht in groep 3/4 van een montessorischool een kleinschalig bedrijfje begonnen in de begeleiding van kinderen met een beperking. Ik begeleid momenteel 3 kinderen in een weekend of een uurtje per week.
Ik bied sinds januari/februari ook logeermogelijkheden op een paardenbedrijf met een klein logeerhuisje. Maximaal 6 kinderen per weekend met 2 HBO-geschoolde leid(st)ers en 1 MBO-geschoolde begeleider.
U kunt een kijkje nemen op www.pgbeter.nl, daar ziet u foto's en nadere informatie over mijn bedrijfje.
Indien u interesse heeft, neemt u dan vrijblijvend contact op.

Met vriendelijke groeten,
Petra van der Burg-Jansen
  Meer info: Paardrijden voor kinderen
MienZorg Hallo familie,

In uw oproep gaf u aan een begeleider te zoeken voor uw zoon voor zaterdagmiddag. Graag breng ik MienZorg bij u onder de aandacht, omdat wij een bestand hebben van zorgverleners die bij ons in loondienst zijn die ook begeleiding kunnen leveren. Onze tarieven zijn € 40,- per uur. Wanneer u belangstelling heeft mag u dat per mail laten weten, telefonisch mag natuurlijk ook. Wij nemen dan met u uw vraag door en zullen u in contact brengen met een begeleider.

Met vriendelijke groet,

Linda Kuiper
Medewerker Personeelszaken
MienZorg
Postbus 47
9410 AA Beilen
personeel@mienzorg.nl
0800-6436000
TopZorg Goedemiddag,
Ik ben Janneke Heddes en heb mijn eigen bedrijf TopZorg in Nijmegen.
Wij bieden diversen soorten ondersteuning aan huis en direct inzetbaar.
Wilt u meer van ons weten kijk dan op www.topzorg.eu of bel naar 06-21260756

Hopelijk kunnen wij wat voor u betekenen.
Vriendelijke groet,
Janneke Heddes
  Meer info: Ondersteuning aan huis
TopZorg Goedemiddag,
Ik ben Janneke Heddes en heb mijn eigen bedrijf in Nijmegen: TopZorg.
Wij bieden diverse soorten ondersteuning aan aan huis. U kunt meer over ons lezen op www.topzorg.eu.
Het zou fijn zijn als wij wat voor u en uw zoontje kunnen betekenen.
Wij werken met gekwalificeerde mensen en zijn per direct inzet baar.
U kunt ook altijd bellen op tel:06-21260756

Vriendelijke groet,
Janneke Heddes
  Meer info: Ondersteuning aan huis
Mirthe's logeerhuis Goedemorgen,
zojuist heb ik deze advertentie geplaatst die aansluit bij uw zorgvraag.

Wij, Theo en Miriam, willen medio 2009 starten met logeerhuis Mirthe's in Slijk-Ewijk voor ASS kinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Opvang is mogelijk in de weekenden, woensdagmiddagen en vakanties.

Er zullen maximaal 8 kinderen opgevangen worden onder leiding van een professionele kracht en één van onszelf. Dit houdt dus in dat er 2 begeleiders op 8 kinderen zullen zijn.

Miriam heeft zelf een zoon van 9 die PDD-NOS, kenmerken van ADHD en ODD heeft en beschikt dus over bergen ervaring. Theo heeft een aantal jaren in de zorg gewerkt met psychiatrische patiënten en is geweldig met kinderen.

Wat wij bieden is heel veel gezelligheid, spelletjes, lezen en buiten activiteiten. Wij beschikken over een hele grote tuin met eigen boomgaard, speeltuin en knuffelboerderij met konijnen. Achter de tuin ligt ook nog een recreatieplas dus mogelijkheden genoeg voor diverse activiteiten. Om de prikkels van buiten af zoveel mogelijk te weren is er geen tv, radio of andere multimedia apparatuur toegestaan.

Op dit moment hebben wij nog GEEN wachtlijst dus als u uw kind nu opgeeft heeft hij/zij zeker een plekje!

Mocht u belangstelling hebben dan horen wij het graag en kunnen wij u een prijsopgave per mail toesturen.

Op dit moment wordt er keihard gewerkt aan de website die dus spoedig te bekijken is evenals de foto's.Met vriendelijke groet,
Miriam en Theo

cholly Hoi Blanca,

Misschien zou Cholly wat voor u zoontje kunnen betekenen, zij bieden veelal hele leuke activiteiten zowel individueel als in groepsverband. Je zou eens kunnen kijken op hun website www.cholly.eu

met vriendelijke groet,
Dirk
  Meer info: Cholly
counselcoach Beste Blanca,

Naar aanleiding van uw zorgvraag op deze site. Hier een reactie van Counselcoach.

CounselCoach is een landelijk werkende organisatie die begeleiding biedt in de thuissituatie. Voor het bieden van de best mogelijke zorg gaan wij uit van de gedachte dat ieder kind uniek is en dat hetzelfde moet gelden voor de zorg die geboden wordt. Kortom, wij bieden zorg op maat. Dit houdt concreet in dat we in overleg met u zullen vaststellen waar uw zoon van 8 op dit moment ondersteuning/ begeleiding bij nodig heeft en aan de hand hiervan een werkbaar en haalbaar handelingsplan opstellen. Hierna zal er een kennismaking plaatsvinden tussen u, uw kinderen en de persoonlijk begeleider. Al onze persoonlijke begeleiders hebben ruime ervaring met het begeleiden van kinderen met een gedragsbeperking, zoals onder andere ADHD/PDD- NOS en kinderen uit het autistische spectrum. Onze zorgcoördinatoren zien toe op het zorgproces en er vinden regelmatig evaluatiegesprekken plaats waarin de voortgang wordt besproken. Zo nodig wordt het handelingsplan aangepast.

Graag gaan wij een gesprek met u aan om de mogelijkheden die wij u en uw zoon kunnen bieden te bespreken. Wij denken dat wij u/jullie goed van dienst kunnen zijn, omdat wij zowel de theoretische kennis in huis hebben en tevens begeleiders die hun werk met veel liefde en passie doen zodat zij een leuke, ontspannen en veilige sfeer creëren voor uw kinderen.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

CounselCoach
Linda den Hartog
Postbus 2
4064 ZG Varik
T: 0344- 645362
M: 06- 30599517
E: counselcoach@live.nl
W: www.counselcoach.nlDenise Engelbart Hallo,

Nog op zoek??
Ik woon ook in het land van Maas en Waal.
Werk als zelfstandig verpleegkundige.
Voorheen heb ik kinderen (3 t/m 12 jaar) begeleid met oa aandacht, sociaal emotionele en concentratie problemen. Contact kunt u opnemen via de mail: dengelbart@online.nl
www.engelbartzorg.nl

vriendelijke groet,
Denise Engelbart
Michel Smith Beste Bianca,

Ik weet niet of je nog steeds op zoek bent iemand. Na het lezen van je vraag, willen wij graag in contact met je treden om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Je kunt ons bereiken op telefoonnummer: 06 - 14662255 of via michelsmith@adviesbureaulabyrint.nl.

In afwachting van je reactie,

Met vriendelijke groet,

Michel Smith
  Meer info: Uw toekomst begint bij labyrint
lindsay Hallo,

Ik ben werkzaam als leerkracht op een school voor Zeer Moelijk Lerende Kinderen in Rosmalen. In mei 2011 heb ik de opleiding autismespeciliast afgerond en wil deze kennis graag delen met ouders en kinderen die structuur, duidelijkheid en begeleiding nodig hebben.
Wellicht is dit iets voor de begeleiding van uw zoon.

Ik hoor het graag van je.
Groetjes,
Lindsay
  Meer info: Autismespecialist voor begeleiding
Sven U heeft al heel veel reacties. Mocht u er toch nog niet uit zijn dan kan ik wellicht iets voor jullie betekenen. Ik werk als freelance begeleider. Ik begeleid kinderen en jongeren die hulp nodig hebben en het maakt mij niet uit of ze nu Autsisme, ADHD of wat dan ook hebben mij gaat het het erom dat ze iets willen. Als u referenties wenst dan kunt u die gewoon krijgen.

U kunt mij altijd mailen of bellen.

Met vriendelijke groet,

Sven Arts
0615655307
  Meer info: Kleinschalig logeerhuis


Plaats een reactie:pagina terug

 

Contact

Blanca Ariëns


6644 AZ
Ewijk
 
 

 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland