uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Pgb verpleegkundige gezocht

Pgb verpleegkundige gezocht

Laren, Noord-holland    (waar ligt Laren?)

103 keer bekeken, sinds 10-04-2018

Oproep
Hi allemaal!

Mijn naam is Kicky van Houten. Vorig jaar ben ik bevallen van een prachtig meisje, Jaydi Joy. Zij is gediagnosticeerd met Nemaline Myopathie. Dit is een zeldzame spierziekte.
Zij heeft na bijna een half jaar ziekenhuisopnames, een half jaar in kinderhospice Binnenveld gewoond. Eindelijk is het moment daar dat zij naar huis komt. Wij willen dit verwezenlijken door gebruik te maken van thuiszorg, medisch kdv de Schavuiten en een PGB verpleegkundige. Wij zoeken iemand voor 1 a 2 dagen/avonden in de week. Tijden en dagen in overleg. Het liefst iemand die ook bereid is om Jaydi af en toe uit het kdv te halen.
Onze PGB aanvraag is bijna in orde, wij moeten alleen nog verpleegkundige opgeven! Verpleegkundige handelingen zijn o.a. uitzuigen i.d.n., saturatiebewaking, sondevoeding + PEG verzorging, zuurstof toedienen i.d.n., medicijnen via PEG.
Wij zijn woonachtig in Laren NH. Verder bestaat ons gezin nog uit een zoontje van 2 jaar. Hier is geen zorgvraag aan verbonden, hij brengt alleen extra vreugde mee in huis.
Spreekt onze zorgvraag je aan? Neem dan snel contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Soort zorgverlening
Verpleging.


Reacties:
Er zijn nog geen reacties geplaatst...


Plaats een reactie:pagina terug

 

Contact

Kicky van Houten

0629334420
Smeekweg 38
1251vj
Laren
 
 

 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland