uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Vakantie-werk

Vakantie-werk

Assen, Drenthe    (waar ligt Assen?)

8382 keer bekeken, sinds 23-01-2007

Oproep
Hallo,

fijn dat je deze oproep even wilt lezen,
lijkt het je leuk om werk met een vakantie te combineren..?
misschien is onze hulpvraag
voor jou dan een uitdaging!

Medio mei a.s. vliegen ondergetekende en partner met dan bijna 5 jarige zoon,voor 2 weken naar een van de Griekse eilanden. Om ook in alle rust van het eiland te kunnen genieten, zouden wij graag de 2e week een Ondersteunde Begeleider in willen laten vliegen voor onze zoon ( verst beperking / PDD-NOS) Minus 2 reisdagen blijven er 6 aaneengesloten werkdagen van 8 a 10 uur over om ons te kunnen ontlasten.

Wij bieden een (pakket)reis (vlucht,transfer,accomodatie met wat zakkgeld bij logies twv 600.00 Mocht deze bijzondere werkplek in combi met affiniteit voor kinderen als onze zoon je aanspreken..? dan zien wij graag een reactie tegemoed voor een evt nadere kennismaking.

Overeenkomst op puur zakelijke basis waarbij wij van kandidaat verwachten dat deze zichzelf na werktijd kan amuseren op/in Griekse vakantiesfeer.

Info rond zoon en in te vullen werkzaamheden, na interesse via mail.

bestemming is Kreta
periode hulpvraag van 1 t/m 8 juni 2007


zien graag spontane en positieve reacties tegemoed..

vriendelijke groet, Elsa

Soort zorgverlening
Begeleiding, Activerende begeleiding.


Reacties:
gerrit Dag elsa,

een bijzonder voorstel. aantrekkelijk. met meer informatie kan ik ook bekijken of het voor mij in te passen valt. ik zou graag wat meer informatie over jullie zoon willen en hoe jullie het geheel ingevuld willen hebben. wanneer jullie meer informatie over mij willen laat het maar weten.
  Meer info: Tar
linda Hoi Elsa,

Ik heb je oproep gelezen en ik vond het helemaal goed.
Ik kan schuiven met mijn andere werkzaamheden dus 1 tot 8 juni zal zeker geen probleem zijn.
Uiteraard wil ik wat meer informatie maar dat zal beter gaan als we elkaar persoonlijk spreken, want er moet wel -klikken- tussen je zoon en mij.

Ten overvloedige te vermelden dat ik uitgebreide ervaring heb met kinderen ( vooral jongens met pdd-nos) ik ben creatief en spontaan. En een weekje werk en (hopelijk) zon zal voor mij een leuke uitdaging zijn. Ik ben zeker in staat om je zoon op een professionele wijze met veel vermaak te begeleiden en jullie de rust te geven die het eiland ook kent.
Graag hoor ik van je. 06 28784326
fenje folkers Ik heb zeker 12 weken ervaring met het begeleiden van mensen met een beperking tijdens vakantie en zou het erg leuk vinden om jullie te ondersteunen/ontlasten tijdens jullie vakantie. Dus zou zeggen, mail me of bel me groetjes Fenje 0599-236760 of 0642209805
  Meer info: Leuke begeleidingsklussen gezocht


Plaats een reactie:pagina terug

 

Contact

Elsa


9401
Assen
 
 

 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland