uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Wie wil ons helpen

Wie wil ons helpen

Putten, Gelderland    (waar ligt Putten?)

5757 keer bekeken, sinds 19-05-2007

* Opmerking:
De plaatser van deze oproep heeft aangegeven dat er genoeg reacties zijn binnengekomen. Er kan dus niet meer gereageerd worden.

Oproep
Voor onze 12 jarige zoon met het syndroom van Asperger zoeken wij, in het kader van ondersteunende begeleiding, iemand die met hem leuke dingen kan ondernemen. Met name aan het eind van de middag, zodat ook zijn twee broertjes van ons zelf de nodige aandacht kunnen krijgen. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, de werktijden zijn van 16.00 tot 18.00 uur. In overleg is het zo nu en dan ook mogelijk om op een woensdagmiddag of zaterdagmiddag iets te ondernemen. Betaling vanuit het PGB. Laat het ons weten als het u/jouw wat lijkt.

Soort zorgverlening
Begeleiding.


Reacties:
Anita Soede Beste Nancy,

Helaas kan ik niet aan je oproep gehoor geven, omdat de reistijd voor mij teveel is en mijn andere werkzaamheden het niet toe laten om op de gevraagde dagen op die tijd aanwezig te te zijn.
Met vriendelijke groet en veel succes met het vinden van een ondersteunende begeleider.
Anita Soede
  Meer info: Activiteitenbegeleiding
M.Schrijver Zorgboerderij De Olle Es is in Wilp, een aardig eindje van Putten. Logeeropvang is mogelijk van vrijdagmiddag tot en met zaterdagmiddag rond 5 uur. Dan is het reizen ook meer in evenwicht met de verblijfstijd.
Hier wordt een deelnemer opgenomen in het gezin van de dag. We verzorgen samen de dieren , de tuin, kinderen hebben meest ook een eigen tuintje, fietsen, zwemmen, bakken broodjes boven een zelfgemaakt vuur, hakken soms hout, boetseren, ook wel onderleiding van els van de Heuvel, wandelen langs de IJssel, bakken eieren of maken popcorn, spelen met lego of in het hooi, mesten de stal af. Er wordt ingespeeld op de vraag en interessen van de deelnemrs, dus een nieuw iemand brengt vaak ander activiteiten met zich mee.Wat we niet doen is t.v. kijken, computeren etc. Op de zaterdag van 10 tot 1700 uur zijn er 1 2 3 of 4 jongens tussen de 9 en 14 jaar.
voor meer info zie www.zorgboeren.nl kijk bij gelderland, wilp, De Olle Es.
Op 23 juni a.s. is er een open middag.
Van harte welkom. We zullen een aantal van de genoemde activiteiten aanbieden.
met vriendelijke groet, M. Schrijver, zorgboerin, De Olle Es.
Pedagogisch Bureau Nicole Beste Nancy,

Lobith is redelijk ver uit de buurt. Maargoed even kort de opties die we hebben: zaterdagbegeleiding, logeerweekenden en vakantie-opvang. Tijdens de zaterdagen ondernemen we leuke activiteiten afgestemd op de kinderen die er zijn. Dingen die we ondernemen zijn bijvoorbeeld zwemmen, midgetgolfen, bowlen, bioscoop, speeltuin, kinderboerderij etc. Ook doen we weleens wat binnenshuis zoals een spelletjesmiddag, knutselen, koekjes bakken, lekker spelen met lego/playmobile, autogarage etc. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben ingelicht. U kuny altijd bellen/mailen voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

vriendelijke groet,

Nicole Bent, Pedagogische Bureau Nicole
  Meer info: Begeleiding en verblijf in huiselijke sfeer
Stichting Samen Doen Hallo Nancy,

Zutphen is te ver van Putten verwijderd om 4x per week voor twee uurtjes heen en weer te rijden. Jammer! Ik wens je veel succes met het vinden van een geschikt iemand en veel sterkte met je moeilijke taak.

Hartelijke groet,

Hannie Lensink
Stichting Samen Doen
  Meer info: Stichting Samen Doen
Ziz Hallo Nancy als wij wat afspraken kunnen maken over de tijden dan wil ik het wel doen ,ik woon zelf in Harderwijk .
Groetjes Aziz.
  Meer info: Begeleiding en ondersteuning
Marjon Geeft Ruimte Hallo Nancy,
Mijn dienstverlening als professional organizer (hulp en advies om orde en ruimte te maken daar waar chaos is) is denk ik niet wat jij zoekt voor je zoon. Bovendien woon ik in Wijchen, bij Nijmegen, wat te ver van Putten is verwijderd. Ik wens je veel succes met het vinden van de juiste, passende ondersteuning. Vriendelijke groet,
Marjon Linsen, professional organizer.
Meer info: www.geeftruimte.nl
  Meer info: Van chaos naar ruimte en rust
G.C. van Laar Dag Nancy,

Wij hopen in Elspeet per 1 juni 2007 D.V. te staretn met logeeropvang voor reformatorische kinderen met ADHD, PDD-NOS, Asperger of een autistische stoornis. Als uw kind tot deze doelgroep behoort en u graag meer informatie wilt, wilt u ons dan mailen?

Met vriendelijke groet,
Geertrui van Laar
Hettie van Eck HAllo Nancy
Op onze kleinschalige zorgboerderij hebben wij nog ruimte voor woensdagmiddag en zaterdagopvang.
Als uw Lunteren een haalbare afstand vind kunt u meer informatie opvragen.
Onze boerderij ligt op korte afstand van de afslag van de A30.

We wensen u succes bij het vinden van de goede begeleiding voor uw zoon.

Hans en Hettie van Eck
  Meer info: Zorgboerderij eck-stra
Aesclepius Part Thuiszorg Beste Nancy,
Helaas is het voor ons niet te doen voor twee uur omdat Wijchen daarvoor te ver weg kigt en we niemand vrij hebben bij jullie in de buurt.
Veel succes met het vinden van de goede oplossing.

Barbara Beerends
  Meer info: Zorg die nog zorg is zoals u die nodig heeft

pagina terug

 

Contact

nancy hofland


3882 DG
Putten
 
 

 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland