uwZorgverlener.nl | vindt de zorg die bij U past

 

Pagina van: Zelfstandig zorgverleners gezocht

Zelfstandig zorgverleners gezocht

Swalmen, Limburg    (waar ligt Swalmen?)

5505 keer bekeken, sinds 17-06-2011

Oproep
Werken als zelfstandig zorgverlener
heeft vele voordelen; je bepaalt zelf hoeveel, op welk moment, aan welke klanten en voor welk tarief je werkzaamheden verricht. Zo ben je in staat om daadwerkelijk centraal te stellen wat écht belangrijk is bij goede zorgverlening; persoonlijke aandacht en tijd voor je klant.
Kijk ook eens op onze website: www.zorgzuster-limburg.nl

Vanuit de filosofie dat de ondernemende zorgverlener de betere zorgverlener is, bemiddelt Zorgzuster Limburg tussen zelfstandige zorgverleners en thuiszorgvragen.
Je bent dus niet bij ons in loondienst, maar werkt als zelfstandig ondernemer. Als eigen baas bepaal je zelf hoe je invulling geeft aan de zorgverlening.

Je bepaalt zelf of je een zorgvraag die bij ons binnekomt aanneemt of weigert. Zo heb je zelf in de hand hoeveel, op welk moment en voor welke klanten je werkzaamheden verricht.

Zorgzuster Limburg
ondersteunt je vervolgens bij het zelfstandig ondernemerschap; De opstart van je eigen onderneming, het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het aanmelden bij de Belastingdienst, het opzetten van de administratie en meer!

Heb jij interesse in het werken als zelfstandig zorgverlener?
Meld je dan nu aan voor één van de informatiebijeenkomsten!

Tijdens deze bijeenkomst word besproken wat het inhoud als je als ZZP\'er aan de slag gaat en hoe Zorgzuster Limburg je daarbij ondersteunt. Ben je al ZZP\'er? Het is ook mogelijk een persoonlijk gesprek aan te vragen!

De informatiebijeenkomsten vinden plaats in Swalmen.
Stuur een e-mail met daarin uw voorkeursdatum en contactgegevens naar: info@zorgzuster-limburg.nl dan ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding met de precieze informatie over de lokatie en benodigdheden.

Website: http://www.zorgzuster-limburg.nl
E-mail: info@zorgzuster-limburg.nl

Soort zorgverlening
,


Reacties:
Lilian Baetens Ik werk als Professional Organizer (ZZP'er) voor mensen thuis. Ik bied begeleiding op het gebied van het reorganiseren van het huis(houden) en de administratie. Mijn doelgroep is niet aan leeftijd gebonden. M.n. PGB'ers maken gebruik van mijn diensten, maar ook particulieren behoren tot mijn doelgroep. Ouderen help ik tevens met hun administratie of bied ik ondersteuning bij een verhuizing van groot naar klein.
Ik heb een eigen bureau genaamd Praktisch Organiseren, bureau voor Professional Organizing. Voor meer info verwijs ik graag naar mijn website:
www.praktisch-organiseren.nl
Graag zou ik met u een persoonlijke afspraak willen maken om te kijken wat wij voor elkaar zouden kunnen betekenen,
U kunt mij bereiken op 0475-531799 of
06-39792850
b.v.d.
Lilian Baetens
  Meer info: Praktisch organiseren
suleika den mulder neem met mij svp contact op om een afspraak te maken.
06-30733547.
alvast bedankt suleika.
  Meer info: Zorg met n hart


Plaats een reactie:pagina terug

 

Contact

Romy Geijselaers

088 610 6100
Swalmen
6071 JJ
Swalmen
 
 

 
   
Flevoland Friesland Groningen Drenthe Overijsel Gelderland Limburg Noord-Brabant Utrecht Noord-Holland Zuid-Holland Zeeland